Elcykel batteri til renovering - Sådan gør du.

Vil du gerne have dit elcykel batteri renoveret hos Batteri Service Nord, men er du stadig lidt i tvivl om hvordan du skal gribe det an?


Følg denne guide, og så får du det hele med.

For at renovere dit elcykel batteri skal vi bruge følgende:

  • Dit batteri
  • Evt nøgle til batteriet
  • Kontakt info på dig, samt nogen flere oplysninger, du kan med fordel udfylde dette dokument. Så får du svaret på det hele
  • Vi skal IKKE bruge din oplader

Når du har udfyldt dokumentet, skal du udskrive det og pakke det sammen med batteriet. Det er meget vigtigt du får pakket batteriet godt ind sådan det ikke tager skade i fragten.
Når du har styr på alt det ovenfor, er du klar til at afsende dit batteri. Du kan eksempelvis købe porto her: Post Danmark online.
Vælger du postdanmark skal du aflevere din pakke i nærmeste postbutik (her kan du også tage din pakke med ned, og købe portoen dér).

Når vi modtager dit batteri, ligger vi det på rette plads i køen. Når det bliver dit batteri's tur, vil vi fejlsøge det, og finder vi andre fejl som gør vi ikke kan overholde den lovede pris kontakter vi dig med tilbud om udbedring af fejlen.
Derefter vil vi renovere dit batteri, og så snart det er færdigt og testet vil vi sende en faktura til den email du oplyste i dokumentet ovenfor. Så snart du har betalt den afsender vi dit batteri.

Er du klar til at bestille?
Vælg selv om du vil bestille direkte via vores webshop eller via email
Du er også altid meget velkommen til at ringe til os på 50 24 95 85 eller at udfylde vores kontakt formular hvorefter vi vender tilbage til dig

Læs mere om Elcykel batteri renovering.