Kunde anmeldelser

Vores kunder stoler på os. Dét er der en grund til. Læs her hvad de har sagt om deres oplevelse med Batteri Service Nord.


Knud Erik Jensen

2017-01-25 08:33:07

``Har netop fået mit elcykel batteri renoveret og det virker fantastisk. Rigtig god service``

Jens Houmann Hjørring

2016-09-03 18:19:15

``Jeg har lige fået lavet mit Batavus batteri det er enestående så langt jeg kører Dem kan jeg varmt anbefale``

Lisa Nielsen

2016-08-18 16:48:58

``Fak.10687. Jeg har fået repareret mit cykelbatteri, aldrig har det kørt bedre.Anbefler andre at benytte firmaet,tak for god service. lisa Nielsen Møn.``

Evald Nielsen

2016-08-05 14:59:47

``Har fået repareret mit batteri til min el cykel. Venlig hurtig og god service. Kan kun give firmaet min bedste anbefaling. Evald Nielsen. ``

Poul E. Andersen

2016-06-26 06:34:29

``Jeg har en hækkeklipper, hvortil der ikke mere kan købes et batteri. Den har nu fået et nyt liv, ved Batteri-Service har udskiftet cellerne i det gamle batteri, og de nye celler har næsten dobbelt kapacitet. Det vr godt at jeg blev opmærksom på den mulighed.``

Helge

2016-06-20 12:46:03

``Batteri Service Nord har leveret en rigtig god service, fra start til slut. Jeg har en elcykel mrk. Elvira Madigan, hvor jeg stod med en cykel uden et brugbart batteri – og en ikke særlig informativ og god service fra service fra leverandøren, jeg havde købt cyklen hos. Jeg havde derfor ikke lyst til at bruge 5000kr. på et nyt batteri fra den pågældende forhandler – dog oplyste forhandleren, at jeg kunne prøve at kontakte Batteri Service Nord, som evt. kunne hjælpe mig, og dermed gjort. Batteriet var færdig før aftalt tid, så dette var en god oplevelse med hurtig ekspedition, og med den lovede garanti på batteriet, er jeg meget tilfreds med at kun skulle betale det halve af hvad et nyt koster, og så med samme garanti. Venlig hilsen og på gensyn en anden god gang, hvis jeg skulle få brug for dette.``

Leffe från Vännäs

2016-04-02 19:07:10

``Bra service Och ett vänligt bemötande. Leffe Sjöberg``

Peter

2016-03-13 11:32:44

``Jeg har brugt Batteriservice nord ved flere lejlighed til service og produkter. Det er en uovertruffen service, man møder hos Dan, der strækker sig langt ud over, hvad man kan forvente. De tager en reel interesse i de problemer, jeg er kommet med, og løst dem absolut fortræffeligt. Men nu er det i den sidste ende produktet, der tæller, og her kan man ikke forlange bedre. jeg har fået serviceret en monobuggy golfscooter, og købt nyt batteri. med venlig hilsen Peter, Silkeborg ``

Marietta

2016-02-04 19:58:00

``Hej. Det har været en rejse, med mit batteri. Renovering af batteri, til en Ebsen cykel. Det gik rigtig hurtig med batteriet , og end dog til det bedre, troede så problemet var løst, og var en glad cykel ejer.Men det næste problem var at en ekstern samarbejdspartner ikke ville samarbejde , i forhold til printplade. Det er måske noget at gøre med at den eksterne samarbejdspartner vil sælge et nyt batteri.Tog chancen og fik installeret print plade fra service Nord. Det er jeg glad for i dag, nu har jeg kørt på min cykel i en måned, må sige den er blevet afprøvet , i regn og sne og ikke mindst blæse vejr, i de første dage af februar, 20 km hver dag og med et batteri der er helt i top, selv når man kører speed de 20 km. Kan man tage batteriet af og der er mindst det halve strøm tilbage. Du får alle de stjerner der kan gives herfra.Mange HilsnerMarietta6771 Gredstedbro.``

Søren

2016-01-10 18:15:44

``Der er god service og hurtig levering.``

Elizabeth fra Aarhus

2015-09-15 15:46:00

``Min oplevelse med Batteri Service Nord har fra start til slut været god. Jeg var desværre havnet i en træls situation, hvor jeg stod med en cykel uden et brugbart batteri – og en dårlig service fra cykelhandleren. Jeg havde derfor ikke lyst til at bruge 4000 kr. på et nyt batteri fra den pågældende forhandler – og efter lidt research på nettet fandt jeg Batteri Service Nord. Batteriet var færdig til aftalt tid, det er nemt at få fat på Batteri Service Nord (både telefonisk og via mail) og mit batteri virker nu upåklageligt – og forhåbentlig både bedre og i længere tid, end det oprindelige batteri. Hvis det mod forventning ikke skulle være tilfældet, er jeg sikker på, at Batteri Service Nord lever op til det de lover – og dermed yder garanti på de udskiftede dele. Jeg kan kun anbefale andre, at spare penge ved at reparere batteriet, fremfor at købe et nyt.``



Vi vil meget gerne høre netop DIN mening om din oplevelse hos os. Skriv din ris/ros til info@batteriservicenord.dk. Husk at tilføje dit fakturanummer.



Du kan også skrive din anmeldelse / kommentar længere nede på denne side! *


* Bemærk at kommentarer / bedømmelser som ikke oplyser faktura nummer vil blive kategoriseret som spam, og slettet.







Vi følger den danske lovgivning på området omkring brugeranmeldelser

Det betyder blandt andet følgende

  1. Vi offentliggøre alle anmeldelser både negative og positive
  2. Vi giver ikke vores kunder penge eller andre gaver for at skrive brugeranmeldelser
  3. Vi tjekker hver anmeldelse op i mod faktura nummeret som bliver oplyst, på den måde sikre vi at hver ordre kun bliver bedømt én gang, samt at denne ikke er falsk

Vi forbeholder os retten til at udøve censur på sætninger eller ord som kan kædes sammen med 3. parter. (eks navne på andre forhandlere)

Ønsker du at vi sletter din anmeldelse, eller har du tilføjelser til denne skal du kontakte os på info@batteriservicenord.dk

Læs loven hér