Om batteri renovering

Her kan du læse lidt om hvordan vi gør når vi renovere et batteri

Opbygning

Når vi renovere et batteri tager vi dit gamle batteri ind på vores værksted, skiller det af og fejlvurdere det. Viser det sig at fejlen ligger i batteripakken tager vi denne ud af kassen, og bruger den som skabelon til den nye batteri pakke som vi svejser sammen af flere mindre batterier med vores punkt svejser, som er udviklet specielt til det formål at svejse batteri pakker. En svejsning holder ikke bare meget bedre, men udsætter heller ikke batteri cellerene for den varme som en lodning gør, da dette simpelthen forringer batteriernes ydelse samt levetid. Fordi alle vores batteri pakker er lavet efter din egen batteripakke, kan vi renovere alle elcykel batterier.

Materialer

I de batteri pakker vi bygger bruger vi primært Samsung eller Panasonic lithium-ion batteri celler. Dette sikre dig som kunde at du får et batteri som er bygget med nogen af markeds bedste batteri celler. Og sikre samtidigt os som producent at det produkt vi sender ud af døren altid virker.

Hvorfor os

Vælger du at få renoveret dit batteri ved Batteri Service Nord, er du sikret et batteri som er opbygget med professionelt udstyr, af personer som har flere års erfaring med at renovere batteri pakker. Vi bruger nogen af de mest moderne teknologier til at bygge vores batteri pakker, og hver eneste batteri som forlader vores værksted, er blevet testet grundigt både på ydelse og kvalitet af opbygningen. Vi dokumentere ydelsen på de batteri pakker som vi renovere, og denne dokumentation har du som kunde hvis ønskes adgang til.