Om os

Hvem er vi?

Vi er en mindre virksomhed 10 minutters kørsel nord for Aalborg. Vi har flere års erfaring med at renovere batteri pakker.

Vi renovere batterier på vores værksted i Tylstrup 20km nord for Aalborg. Vi renovere primært batterier til el-cykler og batteri værktøj. Derudover producere vi også nye batteripakker efter kundespecifikationer.
Vi bruger en punkt svejser til at svejse batteri cellerne sammen i forskellige kombinationer, disse batteri celler udgør til sidst komplette batteri pakker.

Vi beskæftiger os primært med Lithium-ion(li-ion), Lithium-polymer(li-po) og de nyere lithium-iron-phosphate(lifepo4) samt nikkel-metal (ni-mh) batterier, men vores kompetencer spænder også over bly-syre batterier i alle forme og de ældre ni-cd batterier. På vores værksted har vi blandt andet 2 desulferings systemer til at genoplive døde bly-syre batterier.

Produktion & Kapacitet

Vores produktions kapacitet er omkring 1000 større lithium batterier om året (Elscootere, Elcykler, Nødstrøm).

De batterier som vi sælger som vores egen produktion (Samtlige renoveringer). Bliver alle sammen produceret på vores eget værksted i Tylstrup, Nordjylland. Vi har rigtigt mange penge investeret i det udstyr vi bruger i vores produktion, Vi har blandet andet følgende udstyr.

  • Parallel punkt svejser (Til svejsning af batteri pakker)
  • Batteri testere
  • Programmerbare batteri belastninger
  • Data programmerings udstyr
  • Termografi kamera

De batterier vi opkøber og sælger videre (Uoriginale elværktøj's batterier, og elcykel batterier) opkøber vi fra enten Danmark eller Tyskland. Du er derfor sikret produkter som lever op til europæiske krav og kvalitet

I vores virksomhed servicére vi både, Offentlige, erhvervs, og privat kunder. Og uanset din købekraft er du sikret en meget professionel behandling.

Medarbejdere

Dan Jensen, Ejer
Martin Elefsen, Batteri Tekniker
Casper Buchwald, Batteri Tekniker

Dan Jensen, Ejer


Martin Elefsen, Produktions Ansvarlig


Casper Buchwald, Batteri Tekniker

Vores vision

Hos os vægter vi både kundeservice og kvalitet meget højt, vi bestræber os på at levere en kundeservice ud over det sædvanlige, samtidigt med at vores kvalitet næppe findes bedre, Vi bruger udelukkende batteri-celler fra store kendte leverandører som garantere kapaciteten. Dette sikre dig som kunde at du altid får det bedste produkt.

Dét siger kunderne

Du kan på denne side læse hvad vores kunder syntes om deres oplevelse hos os

Åbningstider

Vi har åbent i butikken
Mandag - Torsdag 09:30 til 16:00.
Fredag 09:30 til 14:30.

Kontakt oplysninger

Batteri Service Nord

Luneborgvej 57

9382 Tylstrup

CVR: 36302429

Telefon: 50 24 95 85

Email: info@batteriservicenord.dk

Facebook: Facebook.dk/BatteriServiceNord