Robot plæneklippere

Få renoveret batteriet til din robot plæneklipper og spar penge i forhold til at købe et nyt.

Vi har flere års erfaring med renovering af lithium batterier. Uanset mærke og model kan vi renovere batteriet til din robot plæneklipper.

Vi har her under listet nogen af de forskellige mærker og modeller som findes, men der findes mange flere, selvom dit robot plæneklipper batteri ikke er på listen, kan vi stadig lave det! kontakt os for at få en pris.

Fælles for alle vores robot plæneklipper renoveringer er at vi bruger Samsung batteri celler. Det sikre dig en renovering i en kvalitet som nemt lever op til de originale batterier, samtidigt med at det giver os mulighed for at øge kapaciteten på batteriet, så din robot kan køre længere mellem opladningerne.

Hvis du vil have batteriet til din robot plæneklipper renoveret vil vi bede dig om at udfylde dette dokument, udskrive det og pakke det sammen med batteriet til din robot plæneklipper. Så har vi det info vi skal bruge

Eksempler

Ambrogio L200 24v 6,9ah

  • Pris: 1680,- (Nypris ca 2500,-)
  • Kapacitet: 7,5ah (Originalt batteri 6,9ah)

Husqvarna

Renoveringer

  • G2 18v NIMH batteri (Originalt 3ah, efter renovering 3ah) 500,- (Nypris ca 800,-)
  • P2 18V Lithium batteri (Originalt 3,2ah, efter renovering 5,0ah) 1200,-
  • G3 P1 18V Lithium batteri (Originalt 1,6ah, efter renovering 2,5ah) 700,-
  • Er din model med mere end 1 batteri er der -10% på efterfølgende batterier

Findes dit batteri ikke på listen, eller vil du gerne bestille en renovering er du meget velkommen til at kontakte os via telefon eller via email. Husk vi gerne giver råd og vejledning!

Hvis vi skal give dig en pris på renovering af netop dit batteri skal vi vide, hvilken kemi batteriet er bygget af (Lithium-ion, nimh eller andet) Spændingen (Volt) og ampere (ah - Kapaciteten på batteriet) alle disse oplysninger bør stå på selve batteriet.